Effectief Ondernemen

Voor, tijdens en na een crisissituatie

Je bent ondernemer, Je hebt leuke klanten en je draait een prima omzet.

Maar... Covid-19 gooit roet in het eten en het is een onzekere tijd.

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met het treffen van voorbereidingen op een zware periode.

Ook op dit moment zijn er preventieve en curatieve maatregelen te nemen.

Die het voortbestaan van een organisatie verbeteren en ondernemers in staat stelt zich weer op het ondernemen te richten.

Effectief Ondernemen biedt


Twee specialisten als trainers

65 Jaar ervaring in een cursus van 9 lessen

Volledig te volgen op tijdstippen wanneer het jou uitkomt

Een combinatie van een online cursusomgeving met Q&A sessies

Je wordt onderdeel van onze online community met cursisten en specialisten

Wat je kan verwachten


Je kan je winstgevendheid verhogen

Je kan jouw privé belangen beschermen

Je voorkomt veel dure fouten

Je leert om te gaan met de ruimte in de wetgeving

Je krijgt inzicht in je bedrijfsprocessen

Je leert goed omgaan met instanties

Je leert veranderingen sneller te signaleren

Je leert effectief te ondernemen in elke fase van het ondernemerschap

Je profiteert van ervaringen die door anderen zijn opgedaan

Je leert hoe je de juiste adviseur vindt voor jouw bedrijf

En…

Je verdient het inschrijfgeld van deze cursus terug.

Voor wie is de cursus bedoeld?


Je bent ondernemer of ZZP'er

Je wil niet in het kennisgat belanden

Je bent (te) afhankelijk van allerlei adviseurs

Je wilt je effectief kunnen focussen op kernzaken

Je neemt het ondernemerschap én je toekomst serieus

Je wilt inzichten uit cijfers halen

Je wilt je concurrentie af kunnen troeven

Je wilt niet langer tijd verdoen met het oplossen van onnodige problemen

Bepaal je eigen leertraject

Bespaar geld met onze flexibele cursus! Bij ons hoef je niet de hele cursus Effectief Ondernemen te volgen, maar kun je alleen de lessen kopen die je nodig hebt. Dit betekent dat je geen geld verspilt aan onderwerpen die je al beheerst.

Met onze opgedeelde lessen kun je je eigen leertraject samenstellen en je focussen op de specifieke kennis en vaardigheden die je wilt verbeteren. Bespaar tijd en geld door alleen te betalen voor wat je nodig hebt en bereik sneller jouw doelen. Bekijk het onderstaande aanbod vandaag nog in en ontdek de voordelen van onze flexibele cursus!

Welkom bij deze cursus van De Bedrijver B.V. Klik hieronder op de module die je wilt volgen. De voortgang wordt automatisch bijgehouden. [...]

Lees wat anderen over De Bedrijver zeggen

Ad Barendregt, Beekbergen

Peter stond uit het niets naast mij op het slagveld, en heeft een lange tijd met mij gestreden, om na jaren van een eigenlijk onmogelijke strijd, daarna toch het recht te laten zegevieren. Het waren Peter en David tegen Goliath ! Daar waar anderen stoppen gaat Peter door, met een onverzettelijke inzet en moed. Gepaard gaande met veel kennis van zaken en vaardigheid.

Hiernaast bezit hij een grote portie aan menselijkheid. Ik kan met grote stelligheid zeggen dat Peter mij hier letterlijk het leven mee heeft gered. Hiermee heeft hij voor mij de status van beschermengel verworven.

Beekbergen

Ad Barendregt

M. van Rijn, Etten-leur

Als doorgewinterde ervaren horeca familie liepen wij klem met onze zakelijke partners.

De heer Kooyman heeft aangetoond uitstekend uit de voeten te kunnen met het ondersteunen en begeleiden van complexe conflicten.

Zijn aanpak, advies en kennis is grondig en gedegen.

Geen standaard bestek maar op maat met toegevoegde waarde.

Door de goede communicatie en zijn bijdragen is er in onze besluitvormingen positief gehandeld.

M. van Rijn

Etten-leur

Mr. W.L. Wijmans, EasyLawyer Nederland B.V.

Ik heb Peter Kooyman leren kennen als iemand die, door schade en schande wijs geworden, in staat is andere ondernemers met een zeer praktische aanpak te helpen in situaties van insolventie. Hij combineert zijn ervaring als ondernemer en onderhandelingsvaardigheid met gedegen kennis van het faillissementsrecht en financiële administratie. Hierdoor is hij in staat de ondernemer in moeilijkheden met gerichte oplossingen daadwerkelijk uit het financiële dal te trekken.

Hiermee onderscheidt hij zich van bewindvoerders en curatoren die het belang van de ondernemer in moeilijkheden niet behartigen, maar slechts dat van de grote preferente schuldeisers. Peter Kooyman staat voor de ondernemer.

Mr. W.L. Wijmans

EasyLawyer Nederland B.V.

Fred Rutgers, Ondernemerscoach

Als ondernemerscoach is het niet altijd koek en ei als ik bij mijn opdrachtgevers kom. Ze bellen mij natuurlijk niet zo snel als het allemaal heel erg goed gaat. Meestal kan ik die ondernemer dan prima helpen om de boel weer succesvol op de rit te krijgen. Helaas kom ik ook een paar keer per jaar een geval tegen waarbij het water de ondernemer niet meer tot aan de lippen staat, maar gewoon ver daarboven.

Dat zijn de momenten dat ik blij ben dat ik Peter Kooyman ken. Ik schakel telkens als ik de normale redding van het bedrijf eigenlijk niet meer zie zitten graag de hulp van Peter in. Ik ken gewoon geen andere insolventiespecialist die zoveel ervaring en kennis heeft als deze man. Volgens mij is hij in de loop der tijden meer vergeten over dit onderwerp, dan iedere andere adviseur rondom insolventieproblemen ooit zal weten. Niet alleen lukt hem  telkens weer om snel tijd en rust te brengen zodat de bloeddruk van de ondernemer in kwestie weer snel tot aanvaardbare hoogte daalt.

Hij weet ook regelmatig het reeds half gezonken schip weer boven water te krijgen. En als dat toch niet lukt weet hij in ieder geval de schade zoveel mogelijk te beperken zodat de ondernemer weer zo snel en soepel mogelijk door kan met de rest van zijn leven.  Op basis van deze ervaringen bij inmiddels meer dan 10 bedrijven beveel ik Peter van harte bij u aan.

Fred Rutgers

Ondernemerscoach

R. Reedijk, PMCL

Peter heeft veel voor ons betekend. Zowel op persoonlijk vlak als zakelijk heeft hij ons ondersteund in een zeer moeilijke tijd. Hij weet de juiste handvatten te geven om uit een zeer moeilijke financiële situatie te komen.

Door zijn kennis en informatie over insolventie wordt onzekerheid weggenomen en wordt in een plan van aanpak duidelijk welke stappen er gezet moeten worden.

Met zijn begeleiding en inzet hebben wij een doorstart kunnen maken met ons bedrijf en hebben wij de wind vol weer in de rug!

R. Reedijk

PMCL

Bedrijfsconsult, Veenendaal

Ik mocht Peter leren kennen in een samenwerking waarin we werden geconfronteerd met een complexe situatie binnen een familiebedrijf waar een persoonlijk faillissement en jarenlang frauduleus handelen de volledige familie en vele andere betrokkenen in problemen bracht.

De persoonlijke betrokkenheid van Peter naar de familie van deze man en de tomeloze inzet om met alle partijen tot oplossingen te komen is uniek. Peter weet daarbij feilloos de vinger op de zere plek te leggen en alternatieve oplossingen hieruit voor te dragen daar waar anderen allang afstand hadden genomen in een dergelijke situatie.

Bedrijfsconsult

Veenendaal

C. Morhee, DGA

Peter Kooyman kwam bij ons pas aan boord toen het faillissement van een van onze uitzendbureaus TDB net was uitgesproken. Door een snelle actie wist hij het faillissement nog ongedaan te maken via een ‘derdenverzet’ bij de rechtbank in Utrecht. Daarna heeft hij ons geholpen door de moeilijke periode.

Zijn messcherpe analyse van de sterktes en zwaktes van onze bedrijven, het opzetten van een uitgebreide prognose en de definitie van heldere doelstellingen hebben ons er weer helemaal bovenop geholpen. Onder zijn begeleiding hebben we onze uitzendbureaus samen kunnen voegen en uitbouwen wat uiteindelijk heeft bijgedragen aan een succesvolle overname door een derde partij.

Peter Kooyman is een onafhankelijke denker, die verdergaat waar de meeste mensen stoppen. Zijn kennis, ervaring, tomeloze energie en inzet zijn voor ons een bron van inspiratie geweest. Zonder zijn tussenkomst was ons zakelijke avontuur volstrekt anders geëindigd.

C. Morhee

DGA

W. Bakker, WBRE

Ik heb Peter Kooyman leren kennen via een gezamenlijke kennis voor advies en daadkracht voor ons bedrijf wat aan het begin stond van een complexe overname of eventueel faillissement vanwege mismanagement door de toenmalige directie. Door zijn deskundige optreden en specialisatie en enorme kennis in zijn vakgebied is het uiteindelijk gekomen tot een resultaat waar alle partijen zich in volledig konden vinden.

Op persoonlijk vlak staat Peter altijd open voor kritische opmerkingen en is hij ook confronterend, zeer open minded en fijn om mee samen te werken.  Kortom, de ideale persoon om de problemen binnen uw bedrijf aan te pakken om weer een mooie toekomst tegemoet te gaan.

W. Bakker

WBRE