Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Worden de trainingen vaker per jaar gegeven?

De trainingen zijn online beschikbaar en kunnen ten alle tijde op eigen tempo gevolgd worden gedurende het hele jaar.

Kan ik anoniem een training volgen?

We begrijpen dat onderwerpen die in de trainingen aan bod komen gevoelig kunnen liggen. Daarom kan je volledig anoniem/onzichtbaar voor andere cursisten deze trainingen doorlopen.

Als je ook deel wil nemen aan het forum kan dit onder een zelfgekozen gebruikersnaam. Deelnemen aan de Zoom sessies kan zonder camera en met een zelfgekozen naam, vragen kunnen ook via de chat gesteld worden.

Ik kan een vraag en antwoord sessie niet bijwonen, wat nu?

Als cursist heb je toegang tot onze cursusomgeving waar ook de vraag en antwoord sessies gegeven worden; wanneer je door omstandigheden verhinderd bent om een sessie bij te wonen, kan je een nieuw moment kiezen via jouw account of de opname terugkijken.

Hoe werkt de inschrijving voor de trainingen?

Wanneer je wilt inschrijven voor één van onze trainingen, maak je gebruik van ons online inschrijvingsformulier. Als je dat volledig hebt ingevuld en aan ons verzonden, krijg je per omgaande de factuur toegezonden in de mailbox van het opgegeven e-mailadres. Na betaling van deze factuur via iDeal of met een creditcard, krijg je automatisch de bevestiging van de inschrijving en jouw inloggegevens voor het trainingsportaal opnieuw in de opgegeven mailbox.

Ik heb mij ingeschreven, maar heb geen factuur, betalingsgegevens of login informatie ontvangen, wat nu?

Het is mogelijk dat onze antwoordmail in de spambox beland is, check daarom de ‘ongewenste email’ eerst.

Als dat niet het geval is, neem dan even contact met ons via info@debedrijver.nl. Dan lossen we de situatie zo snel mogelijk voor je op.

Wanneer sluit de aanmelding voor de training?

De aanmeldingsperiode sluit niet, de content van de training is altijd beschikbaar en kan op ieder moment aangeschaft worden.

Alleen de introductieprijs die we op dit moment hanteren zal na de introductieperiode wijzigen.

Ik heb gelezen dat toegang tot het forum onderdeel is van de inschrijving, hoe gaat dit in zijn werk?

Ons forum is ervoor bedoeld ondernemers de gelegenheid te geven onderling te kunnen communiceren over de inhoud van de trainingen, ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen.

De logingegevens voor de cursus geven toegang tot het forum. Het forum kan door onze trainers ook worden gebruikt voor groepsopdrachten, waarbij cursisten via het forum kunnen samenwerken.

Is het forum ook toegankelijk voor niet-cursisten?

Nee, het forum is bedoeld voor onze cursisten, om daar toegang toe te krijgen, is het nodig om in te schrijven voor één van onze trainingen.

De trainingen zijn online, is er wel gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer?

Jazeker, via vraag en antwoord sessies met Zoom wordt een mogelijkheid geboden om vragen te stellen. Tijdens deze sessies kunnen cursisten vragen stellen over de behandelde onderwerpen. De vragen worden via de achter de schermen aanwezige moderator aan de trainer doorgegeven. Die kan daar dan tijdens de sessies op ingaan.

Voor elk onderdeel worden vraag en antwoordsessies wekelijks gepland.

Is er ook gelegenheid om 1 op 1 met de trainer van gedachten te wisselen?

De trainer zal zijn contactgegevens met je delen, waarna cursisten die daar behoefte aan hebben via de mail contact met hem op kunnen nemen. Het is afhankelijk van de vraag en situatie of trainers 1 op 1 in gesprek gaan.

Als je er behoefte aan hebt, bestaat ook de mogelijkheid voor persoonlijke coaching. Deze mogelijkheden worden op maat aangeboden en kunnen we t.z.t. bespreken met je.

Bestaat er reductie op het inschrijfgeld als ik met meerder personen wil inschrijven voor een training?

Ja, die mogelijkheid bestaat inderdaad. Als je meerdere deelnemers (>5) wil registreren, neem dan vooraf even per e-mail contact met ons op via info@debedrijver.nl of het contactformulier.